Crna hronika

POGINUO PJEVAČ GRUPE “NEMOGUĆE VRUĆE” – Mladen Vidović nastradao u jezivoj nesreći kod Doboja!

Pjevač grupe “Nemoguće vruće”, Mladen Vidović sinoć je poginuo u 60. godini nakon saobraćajne nesreće kod Doboja.

Mladen Vidović - screenshot

Vijest je objavio Josip Dujmović, muzičar i vlasnik portala Glas.ba.

– Opet ružna i tužna veijst: Sinoć je u udesu kod Doboja poginuo Mladen Vidović, originalni pjevač grupe Nemoguće vruće (autor, među ostalim, njihova hita ‘Nema cure koja neće’) i Ritam srca. R.I.P. Mladene, muzička Zenica te nosi u srcu – napisao je Dujmović, piše Kurir.

Emotivnom objavom oglasili su se i članovi grupe Nemoguće vruće, koji su se oprostili od njega.

– Zateklo nas, ali baš vijest koja oduzima svaki smisao. Ti si samo htio pjevati kako je ludo i nemoguće vruće u proljeće, u srcu dječaka i djevojke… Većeras pjevamo za tebe. Pjeva Rusija-. Tvoji drugari iz Nemoguće vruće – napisali su oni.

Grupa je osnovana 1987. a predvodio ju je upravo Mladen. Neke od najpopularnijih pesama su: “Hajde noći padajte”, “Ta, ta djevojka”, “Daj da poljubim i pojedem”, “Ljubav malog Werthera” i “Ameri”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh