Crna hronika

Cazin: Žena upucala razbojnika koji joj je provalio u kuću

U Cazinu se desila pucnjava, a kako saznaje Raport jedna žena upucala je razbojnika koji je provalio u njenu kuću.

Policija FBiH - 6yka.com

Prema našim informacijama, razbojnik je provalio u kuću i savladao njenog supruga, a ona je pucala iz vatrenog oružja. Razbojnik je u teškom stanju i pitanje je da li će preživjeti.

Nezvanično saznaje portal Crna-Hronika da su tri provalnika pokušali opljačkati bračni par Memić iz Cazina. Jedan je iz Ostrožca pored Cazina a dvojica su iu Srbije.

Ekskluzivno vam donosimo snimak kada policijski službenici odvode teško povrijeđenog provalnika sa imanja Memića brdu, Stijena kod Cazina.

Pogledajte kako izgleda provalnik koji je teško povrijeđen.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh