Crna hronika

Obračun na autobuskoj stanici u Mostaru. Sukobili se migranti, jedan povrijeđen nožem

Na autobusnom kolodvoru, na Trgu Ivana Krndelja, u Mostaru u četvrtak navečer došlo je do sukoba između više migranata, od kojih je jedan i ozlijeđen.

Mostarska policija - Jabuka.tv

Oko 19.40 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da se na autobusnom kolodvoru na Trgu I. Krndelja, u blizini taxi stajališta, sukobilo više osoba (migranata), te da jedan od njih kod sebe ima nož – priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Pripadnici policije su na navedenoj lokaciji zatekli M.L. (1993) iz Maroka koji je imao manje posjekotine na šaci desne ruke i ispod usne. Ozlijeđenoj osobi je ukazana liječnička pomoć, a osoba koja ga je napala udaljila se s lica mjesta prije dolaska policijskih službenika, prenosi FENA.

Oko 21.30 sati navedeni migranti su se ponovno sukobili na istoj lokaciji, te su policijski službenici lišili slobode J.A.M. (2003) iz Palestine, a koji je prethodno nožem ozlijedio M.L.

O svemu je upoznat nadležni tužitelj, navodi se u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh