Crna hronika

Nestala Ankica Bilić iz Zenice, policija traži pomoć

Nestala Ankica Bilić iz Zenice…

Ankica Bilić - MUP HNK

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona danas su obavijestili javnost o tome da se sredinom decembra prošle godine iz svoje kuće u mjestu Bivolje Brdo kod Čapljine u nepoznatom smijeru udaljila Ankica Bilić (55), koja je rođena u Zenici.

Kako su naveli, u Odjeljenju kriminalističke policije Policijske uprave Čapljina su 3. januara raspisali potragu za Bilićevom, te su provjeravali adrese na kojima je ranije boravila i poduzimali sve druge neophodne mjere i radnje.

– Kako Ankica Bilić do sada nije pronađena, uz obavještenje prilažemo i njenu sliku te molimo građane da, ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje bi bile od koristi u njenom pronalasku, to prijave najbližoj policijskoj upravi ili stanici – naveli su iz MUP HNK, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh