BiH

Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Nebo - InfoSvijet

Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. U noći na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će uvjetovati kišu i pljuskove. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 17, a najviša do 34 stepena.

U srijedu u Bosni i Hercegovini veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. Tokom noći, sa utorka na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će uvjetovati kišu i pljuskove. Tokom dana, padavine u cijeloj zemlji osim na krajnjem jugu. Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 17, a dnevna između 21 i 31 stepen.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 16, dnevna između 23 i 33 stepena,piše Slobodnabosna

U petak u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 17, a dnevna između 26 i 32 stepena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh