BiH

Hadžifejzović odgovorio Milanoviću: “Obriši stražnjicu papirom, isperi, istuširaj. Obraz operi izvinjenjem”

„Je li ovo rasizam – čista nacija? Da, rasizam na koji smo ponosni – jednostavno čisti smo i evropska nauka je to dokazala, da smo čisti rasisti. Jesmo li ljuti? Naravno! Šutimo decenijama na vaše zločine“, kazao je Senad Hadžifejzović.

Senad Hadžifejzović - FACETV.ba

Sačuvaj, Bože, ovu zemlju od peksine politike hrvatskog predsjednika i srpskog predsjednika. Nije nacionalizam, a ako i jeste onda nije nacionalni nacionalizam već novinarski, sa argumentima i bosanski, nadnacionalni, naučno dokazan, u anketama svjetskih agencija dokazan – bosanci, svi mi zajedno bez obzira da li smo Bošnjaci, Srbi, Hrvati, građani, miješani, došljaci, kopilad iz miješanih brakova, vlasi, ćafiri, heretici, bogumili, krstjani, nevjernici i vjernici – mi smo, dokazano, naučno i istraživački, svi, najčistija nacija u Evropi – imamo najbolje, za nas normalne, higijenske navike. Je li ovo rasizam – čista nacija?

Da, rasizam na koji smo ponosni – jednostavno čisti smo i evropska nauka je to dokazala, da smo čisti rasisti. Jesmo li ljuti? Naravno! Šutimo decenijama na vaše zločine, poručio je novinar Senad Hadžifejzović, prenosi “Novi“.

Pogledajte video.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh