BiH

BUDVA PREDSTAVILA NOVOGODIŠNJI PROGRAM U SARAJEVU

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je u Sarajevu bogat novogodišnji program koji će se održati na gradskom trgu.

Hari Varešanović - PR/Haber.ba

Ovaj crnogorski grad već dvije decenije prepoznat je kao regionalni centar novogodišnjih dešavanja, a to svakako namjerava i ostati. Veliko zadovoljstvo što je dio novogodišnjeg programa u Budvi nije krio ni naš Hari Varešanović koji je tokom press konferencije podijelio svoje utiske s novinarima i prisutnim gostima.

Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori 1985. godine i tamo kad odem, osjećam se kao kod kuće“, izjavio je Hari. “Ovo će biti moj dvadeseti nastup tamo i vrhunac moje 30-godišnje karijere“, s ponosom je dodao slavni sarajevski pjevač. Upitan šta misli o turističkoj ponudi Crne Gore, rekao je: “Možemo da učimo od komšija! Divna je konekcija između nas, Bosanaca i Hercegovaca i Crnogoraca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh