Film i TV

Drastična promjena u životu Aleks Nikolić – nakon što se porodila, riješila da progovori: Za dvije godine sve drugačije

Pobjednica Zadruge je presretna kao majka, ali je željela da upozori da na neke promene moramo da budemo spremni nakon što tijelo prođe kroz drugo stanje.

srpska info

Aleks Nikolić je na svet donela devojčicu Leonu. Ona je izašla iz bolnice a po nju je došao Filip Car koji se brže bolje vratio za Hrvatsku.

Nikolićeva je presrećna što je postala majka, a svoja iskustvo porođaja podleila je sa praticoma.

Naime, ona je podelila na svom storiju jedan snimak na kome se govori kako porođaj i trudnoća utiču na telo i na psihu žene. Zbog promene hormonskog balansa mogu se očekivati velike promene i u ponašanju, ali i na telu. Aleks je želela da podseti i druge žene, ali i sebe da su promene neizbežne i da je najvažnije da sami sebe tretiramo nežno i s poštovanjem.

-Ženi je nakon porođaja potrebno 2 godine da se ponovo oseća svojom. 2 cele godine da se hormoni vrate u normalu. 2 pune godine da se moždane vijuge vrate u balans. Tako da samo nježno prema sebi, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh