BiH

Bihać sa 30 i Mostar sa 31 stepen danas najtopliji u BiH

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između 12 i 17, a na jugu BiH do 20 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 33 stepena.

Sunčano - Dalje.com

U Sarajevu će biti pretežno sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 13, a najviša dnevna oko 29 stepeni.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno sunčano vrijeme.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 10, Ivan-sedlo 22, Bugojno i Sarajevo 25, Tuzla 26, Gradačac i Jajce 27, Bijeljina, Brčko, Doboj, Neum, Sanski Most i Zenica 28, Grude, Trebinje i Prijedor 29, Banja Luka i Bihać 30 i Mostar 31 stepen, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh