BiH

Spektakl na Koševu: Počala svečana ceremonija otvaranja EYOF-a

Ceremonija otvaranja EYOF-a počela je u 19 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase, a sudeći po prvim fotografijama naš najveći stadion bit će ispunjen do posljednjeg mjesta.

Ceremonija otvaranja EYOF-a - Hayat.ba

Na samom ulazu na stadion stvorile su se velike kolone, a na stadionu je sve spremno za izlazak sportista na tartan stazu kojom će prodefilovati sa zastavama.

Ceremonija otvaranja EYOF-a – RadioSarajevo.ba

Na ovogodišnjem EYOF-u nastupit će takmičari iz Portugala, Holandije, Albanije, Grčke, Kipra, Njemačke, Norveške, Poljske, Irske, Rusije, Luksemburga, Rumunije, Andore, Velike Britanije, Austrije, Slovačke, Danske, Belgije, Italije, Latvije, Mađarske, Slovenije, Estonije, Islanda, Lihtenštajna, Švicarske, Španije, Litvanije, Bugarske, Ukrajine, Švedske, Češke, Bjelorusije, Hrvatske, Francuske, Gruzije, Kosova, Srbije, Turske i naravno Bosne i Hercegovine.

Ceremonija otvaranja EYOF-a – Hayat.ba

Takmičari, njih 1.700 dolaze iz 46 zemalja, a gledat ćemo takmičenja u alpskom skijanju, biatlonu, nordijskom trčanju, snowboardu, hokeju na ledu, brzom klizanju, umjetničkom klizanju i karlingu.

Ceremonija otvaranja EYOF-a – Hayat.ba




Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh