Vijesti

Tužni prizori iz Tuzle: Pas kojeg je hranila Amra nepomično leži ispred kafića u kojem je ubijena

Pas kojeg je hranila ubijena Tuzlanka Amra Kahrimanović, koju je sinoć s više hitaca iz službenog pištolja usmrtio policajac Elvis Ćustendil, konstantno je ispred kafića u kojem se odigrao stravični zločin.

Kahrimanović je bila suvlasnica ovog ugostiteljskog objekta.

Kako piše Telegraf, radi se o psu kojeg je Kahrimanović stalno hranila.

“Stalno je hranila psa Žuću, koji je dolazio sa kesicom pite iz obližnjeg lokala brze hrane i dolazio do kafića. Ona mu je pomagala da otvori tu kesu”, rekla je jedna od prisutnih, koja je dodala da je ubijena Amra K. također vodila računa o jednoj mački.
.’
Podsjetimo, policijski pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil u srijedu, 7. februara, ubio je suvlasnicu ugostiteljskog objekta Amru Kahrimanović. U nju je ispalio više hitaca, a nesretna žena podlegla je na mjestu ubistva.

Nakon ubistva Ćustendil je pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živio,piše Radiosarajevo

Trenutno se nalazi u pritvoru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh