Vijesti

Ten Hag naredio igračima Junajteda da slušaju slavlje Sitija, a onda je počeo urlati

Junajted je ove sezone zabilježio pet poraza u prvih 10 kola, što je njihov najgori početak od 1986. godine

Mančester junajted je poražen od gradskog rivala Mančester sitija (0:3), a to je posebno iznerviralo trenera domaće ekipe.

Erik ten Hag je nakon utakmice dao izričitu naredbu da svi igrači moraju sjediti u svlačionici i slušati kako im u „kući“ slave veliki rivali.

Nakon što se proslava igrača Sitija završila, tišinu u svlačionici je prekinulo Ten Hagovo urlanje na igrače, pišu engleski mediji.

Rekao im je kako ih je planirao nagraditi slobodnim danom ako pobijede Siti, ali da sada ostaju i da će svi, osim golmana Andrea Onane, dobiti video s greškama koje je napravio na derbiju i da će im zadaća biti gledanje tog snimka i analiza, te ispravljanje svojih mana.

Junajted je ove sezone zabilježio čak pet poraza u prvih 10 utakmica Premijer lige, te zaostaju 11 bodova za vodećim Totenhemom i očigledno je da će se post nastaviti, barem kada je u pitanju osvajanje engleskog prvenstva.

Izabranici Erika ten Haga se ne mogu tješiti ni rezultatima u evropskim utakmicama, pošto su u prva tri kola upisali čak dva poraza.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh