Vijesti

Da li je pripadnica MUP-a TK otkrila lokaciju Nizame Hećimović

Tužilaštvo TK provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK, Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću …

gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Prema informacijama “Avaza”, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica Selimović o čemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljku.

Ukoliko se pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu.

Kako je portal “Avaza” već objavio, Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je Sulejmanović pronašao.

“Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije” rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala,pišu Vijesti

Potom je nastavila:

“Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika” kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović u petak je u krvavom piru ubio tri osobe. Ubistvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gdje je ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh