Vijesti

Vojin Mijatović o novoj vladi: Svanuo je dan, a mnogima će se smrknuti!

U Sarajevu je jucer izabrana nova Vlada FBiH, a Vojin Mijatović (SDP) obnašat će funkciju ministra za razvoj, preduzetništvo i obrt, a bit će i zamjenik premijera Nermina Nikšića.

Vojin Mijatović - nap.ba

Mijatović se oglasio na svom Facebook nalogu, a njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

“Izabrana je nova Vlada FBiH.

Danas sam izabran za zamjenika premijera i ministra za razvoj, preduzetništvo i obrt, u Vladi Federacije BiH.

Zahvaljujem se svim poslanicima većine u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, zahvaljujem se organima SDP BiH koji su me kandidovali.

Čeka nas puno posla, račun ćemo polagati građanima Federacija BiH i odgovornost je velika.

Prije tri mjeseca poručio sam javno da igramo fer i korektno, ali da se ne igraju sa poverenjem SDP-a, od tada sam prošao pakao od onih koji su umislili da su bitni, opraštam, ali zaborava nema!!!

Od prvog radnog dana krećemo jako, transparentno u kreiranje novog momenta u našoj zemlji, slijedi nam obračun sa dubokom državom ali i onima koji udaraju na Ustavni poredak BiH,piše Crnahronika


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh