Vijesti

Isplivalo u javnost: Aleks je napolju bila Zvezdanova ljubavnica, jedva se spasila

Ljubavnica Zvezdana Slavnića je bila Aleksandra Nikolić.

Zvezdan i Aleksandra

Popularni učesnik Zadruge Zvezdan Slavnić izaziva najviše pažnje u rijalitiju.

Naime, svima je poznato da je on prevario svoju partnerku Anu iz spoljnog svijeta sa Anđelom Đuričić. Nakon toga je Ana ušla i napravila opštu pometnju u Bijeloj kući, a svako malo u javnost isplivaju nove informacije kada je Slavnić u pitanju.

Naime, on je na samom početku Zadruge bio u čudnom odnosu sa Aleksandrom Nikolić, a sada je kuma njegove bivše partnerke Ane iznijela do sada nepoznate detalje u javnost. Ona je gostujući u emisiji kod Dušice Jakovljević rekla da je vrijeme da obeijlodani sve što zna.

– Zvezdan i Aleks se poznaju od ranije, prije rijalitija. Neke stvari smo saznali nakon njegovog ulaska. Ana nije sasvim slučajno stala na njenu stranu, postoje razlozi za to. Čak šta više ona je imala ozbiljan problem sa Zvezdanom. Bili su i te kako u kontaktu, a Aleks kada je shvatila, udarila je put pod noge i otišla, rekla je Anina kuma i dodala:

– Ne znam da li ste primijetili, ona ima strah od Zvezdana i postoje debeli razlozi za to. Ana je nju prihvatila samo zato što je znala, šta je Aleks sa Zvezdanom prošla i to nema veze sa njegovim ulaskom, ali Nikolićeva je itekako iskusila njegovo ponašanje, piše Paparazzo..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh