Vijesti

“KLOŠAR, BIJEDNIK…” – Uvrede na Carev račun se samo nižu – Aleks dobila PORUKU od mame Slovenke

Očekivala je ovakvu reakciju najbližih?!

Slovenka, Aleks i Filip - srbija danas

Veliki šef obradovao je zadrugare kada im je za Božić unio čestitke i poklone koje su dobili od porodice i prijatelja. Aleksandra Nikolić pročitala je nekoliko čestitki naglas, a posebno se obradovala onoj koju je dobila od majke, Slovenke Nikolić. 

– Draga Aleksandra, Hristos se rodi, Srećan Božić! Na ovaj praznik praštaj i zaboravi, jer tvoje srce je veliko i čisto. Za krompira u kaputu (Cara) nije ništa bolje od sutlijaša (Maje). Porodica iz Novog Sada – pročitala je Aleksandra jednu čestitku, a zatim pročitala sljedeću:

– Aleks naša draga, Hristos se rodi, srećan Božić. Glavu gore i ne predaj se. Budi sama, jer si takva najbolja, niko ti ne treba. Skloni se, klašar i klošarka pripadaju jedno drugom. Pusti da bijednik i bijednica zabavljaju nas, a ti budi i ostani dama volimo te – pročitala je Aleks koju je dobila od fanova, a zatim je pročitala čestitku koju je dobila od majke Slovenke:

– Srećan Božić Aleksandra, u potpisu Lola, Jelena i Irena – pročitala je Nikolićeva

– Hvala mama što si poslala čestitku, volim vas – kazala je Aleks, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh