Vijesti

DALILA SPREMA OSVETU ZA DEJANA, OSTAT ĆE BEZ SVEGA,KAD OVO SAZNA… Otkriven njen tajni plan, NIKO NIJE SLUTIO

Suština je da ona ne uspije da ostvari svoj plan. Ona želi da Dejan izgubi porodicu, da ga omrzne narod i ukućani. …

Dalila i Dejan - Screenshot

Sandra Rešić i Marko Đedović probudili su se nešto prije ostalih zadrugara, pa otišli u pušionicu i komentarisali aktuelna dešavanja u Bijeloj kući, a fokus im je bio na Dalili Dragojević, Dejanu, Filipu Caru i Maji Marinković:

– Suština je da ona ne uspije da ostvari svoj plan. Ona želi da Dejan izgubi porodicu, da ga omrzne narod i ukućani. Jeste da nisu bili savršeni porodični odnosi, ali nećemo pričati o percepciji klinca – govorio je Đedović.

– Neće, neće! – potvrdila je Sandra.

– Ali ako se ne pomire Dalila i Car, ništa interesantno neće biti. Ne može Dalila da živi sa tim da Dejana drugi vole. Ali od ljubavi Cara i Maje nema ništa, on se nje plaši – nastavio je da komentariše Đedović, piše Novi.

Šta su Đedović i Sandra još otkrili o Dalilinim planovima, pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh