Ostali sportovi

JEZIVO! KAMERA SNIMILA POSLJEDNJE TRENUTKE MLADE ODBOJKAŠICE: NAĐENA MRTVA ISPRED HOTELA – SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA

Talentovana 18-godišnja italijanska odbojkašica Julija Ituma preminula je u Istanbulu gdje je njena Novara u igrala revanš meč polufinala Lige šampiona.

Julija Ituma - Screenshot

Osamnaestogodišnja odbojkašica pala je sa prozora hotelske sobe, a uzroci koji su doveli do tragičnog događaja i dalje su nepoznati.

Međutim, sada se pojavio snimak video nadzora iz hotela na kojem su usnimljeni posljednji trenuci mlade odbojkašice.

Kako se može vidjeti na snimku, djevojka je malo prije nego što se dogodila nesreća šetala hodnikom ispred hotelske sobe, potom je sjela i kao da je plakala, da bi naposlijetku ušla u sobu.

Tijelo nesretne Julije pronađeno je u 5.30 ujutru ispred hotela, a njena cimerka je izjavila da je sve vrijeme spavala i da ništa nije čula. Nju je probudila policija.

Turski mediji prenose da je odbojkašica sebi oduzela život skočivši sa šestrog sprata hotela. prenosi hayat


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh