Košarka

J&A Akademija utakmicom protiv Viteza započinje seniorski put

Košarkaši J&A Akademije – Sinkromo nedjeljnom utakmicom protiv Viteza u dvorani USRC Midhad Hujdur – Hujka započinju svoje takmičenje u A2 prvenstvu Bosne i Hercegovine.

J&A Akademija - PR / Haber.ba

Ovaj mladi perspektivni tim će započeti i svoj seniorski put, koji će sasvim sigurno u početku zbog manjka iskustva biti težak.

Rukovodstvo Akademije pred ovaj važni susret ponavlja kako je cilj stvaranje kvalitetnih košarkaša i jačanje seniorskog tima, sa kojima u narednom periodu imaju ozbiljne planove. J&A Akademiju inače prema mišljenju struke u ovom trenutku čine igrači koji spadaju u uži krug najperspektivnijih košarkaša u Bosni i Hercegovini.

Znamo da bi dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta, trudimo se da obezbijedimo i prenos uživo prvog oficijalnog meča našeg novog gradskog ligasa, ali ipak zdravlje prije svega naveo je Hanis Plosko.

J&A Akademija – PR / Haber.ba

J&A Akademija – PR / Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh