Fudbal

Trener Tottenhama Antonio Conte završio na operaciji

Trener engleskog prvoligaša Tottenham Hotspura Antonio Conte podvrgnut je operativnom zahvatu uklanjanja žučne kese. Operacija je prošla uspješno.

Antonio Conte - Cricketsoccer.com

“Hvala vam na vašim lijepim porukama. Operacija je prošla dobro i već se osjećam bolje. Sada je vrijeme za oporavak. Jedva čekam da se vratim na teren sa timom”, rekao je Conte na Instagramu.

U saopštenju kluba navedeno je kako je Conteu, koji se obratio ljekaru zbog jakih bolova u trbuhu, dijagnosticiran kolecistitis (upala žučne kese).

Navedeno je da će 53-godišnji italijanski stručnjak danas biti operisan te će nastaviti s obavezama nakon što se oporavi.

Nakon 21. kola engleske Premier lige, Tottenham zauzima peto mjesto s 36 bodova, 14 manje od vodećeg Arsenala, piše Anadolu Agency.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh