Fudbal

USIJALA INTERNET: Kolinda Grabar-Kitarović se u Kataru družila sa Zlatanom Ibrahimovićem, pratiteljima je pokazala i fotografiju

Bivša predsjednica pojavila se jučer u cvjetnoj haljini preko koljena i crnom kožnom jaknom, dok je Ibrahimović sive hlače i bijelu košulju.

Kolinda Grabar Kitarović - screenshot

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) u nedjelju je pratila finale Svjetskog prvenstva u Kataru između Argentine i Francuske u loži, a u jednom trenu srela je i švedskog nogometaša Zlatana Ibrahimovića (41) te se nije propustila slikati s njim.

Pratiteljima je pokazala njihovu zajedničku fotografiju, prije nego li je na utakmici snimala reakcije francuskog predsjednika Emmanuela Macrona (44) na golove francuske reprezentacije. Podijelila je fotografiju i označila nogometaša.

Bivša predsjednica pojavila se jučer u cvjetnoj haljini preko koljena i crnom kožnom jaknom, dok je Ibrahimović sive hlače i bijelu košulju.

Podsjetimo, Grabar-Kitarović privukla je pažnju javnosti ovo svjetsko prvenstvo svojim modnim odabirima pa se tako na utakmici protiv Kanade pojavila u narodnoj nošnji, na utakmici Brazil-Švicarska nosila je mušku Louis Vuitton košulju s motivima šahovnice, a na utakmici Hrvatska-Belgija nosila je hrvatski dres, piše vecernji.hr.

Derbi Hrvatske protiv Maroka i borbu za broncu gledala je u elegantnoj bijeloj haljini dok je na vratu imala i maramu na “kockice”, a u rukama je ponosno držala hrvatsku zastavu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh