Fudbal

Tako se to radi i u porazu. Pogledajte kako je Zlatko Dalić čestitao Messiju

“Igrali smo pola sata dobro, ali nismo bili konkretni, imali smo posjed, pa smo primili gol”, rekao je Zlatko Dalić (57) nakon poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine.

Messi i Dalić

Selektor nogometne reprezentacije Hrvatske je dodao:

“Čestitam Argentincima, ali i mojim dečkima za sve što su napravili na turniru. Moramo se dignuti”.

Trener iz Livna bio je razočaran nakon poraza “Vatrenih” u polufinalu Mundijala u Kataru.

Ipak, unatoč teškom rezultatu (0:3) čestitao je Argentincima na pobjedi i prolasku u finale.

Lionel Messi (35) bio je prvo ime sinoćnje utakmice nas Lusail stadionu.

Kapiten “Gaučosa” zabio je penal za 1:0. Zatim je praktički sam obavio posao i dodao Julianu Alvarezu za 3:0 i potvrdu pobjede.

“Mislim da o Messijevom talentu ne treba puno više govoriti. On je najbolji igrač na svijetu u zadnjih 15 godina. Danas je bio vrlo opasan i njegova je kvaliteta presudila utakmicu”, rekao je Dalić nakon utakmice.

On je po završetku susreta oduševio sve. Prišao je Messiju usred intervjua i čestitao na velikoj pobjedi, prenosi 24sata.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh