Fudbal

VIDEO KOJI ĆE VAS RASPLAKATI: POGLEDAJTE KAKO JE DŽEKO MALOM KESICOM OBRADOVAO DJEČAKA DAVIDA

Edin Džeko, slobodno možemo reći nije samo najbolji nogometaš u Bosni i Hercegovini, nego i čovjek koji ima najbolje srce.

Edin Džeko - Haber.ba

Nerijetki su trenuci kada obraduje svoje fanove, a posebno one najmlađe. Brojne su priče iza njega kojima je pomogao bolesnoj djeci, ali i onoj koja su imala neke druge želje. Uvijek mu je na prvom mjestu bila dječija radost, a to je još jednom pokazao poklonivši dres Rome sa svojim imenom malenom dječaku Davidu.

https://www.facebook.com/daniele.lavagnini.3/videos/3797098527014987/?t=4

Roditelji šestogodišnjeg Davida video neizmjerne sreće i zadovoljstva podijelili su na društvenim mrežama, a isto je uradio i naš kapiten. Koliko je Džekina dobrota neizmjerna, a koliko malo treba Davidu da bude sretan pogledajte u videu,piše Hayat


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh