Fudbal

Genijalna asistencija Pjanića za Ronalda u remiju Intera i Juventusa

Nogometaši Intera i Juventusa podijelili su bodove na Giuseppe Meazzi u 34. kolu Serije A odigravši neriješeno 1:1. Inter je tako ponovio isti rezultat iz duela protiv Rome u prošlom kolu, dok je Stara dama nastavila pružati promjenjive partije u posljednje vrijeme.

No image - Haber.ba

Domaći su poveli već u 7. minuti kada je Politano uposlio Nainggolana, a onda Belgijanac zabio golčinu s velike udaljenosti. Ruku na srce, gol ide i na dušu golmanu Szczesnyom, koji je nespretno reagovao, piše “Klix.ba“.

Redale su se potom prilike s jedne i druge strane pa su gledatelji mogli biti zadovoljni viđenim na terenu do odlaska na odmor.

U nastavku meča Juventus je bio za nijansu bolji protivnik, a u 62. minuti su postigli i izjednačujući pogodak. Ronaldo i Pjanić su odigrali dupli pas, kojeg je Portugalac pretvorio u pogodak nakon genijalne pete reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Promjene rezultata do kraja meča više nije bilo, a Pjanić je odigrao svih 90 minuta za gostujuću ekipu. Juventus je već ranije osigurao titulu prvaka Italije, dok je Inter na trećem mjestu Seriju A.

Roma je danas također upisala pobjedu. Vučica je bila sigurna protiv Cagliarija i slavila s 3:0, a kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko je odigrao svih 90 minuta, ali bez pogotka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh