Fudbal

Čekićari ne posustaju: Ponovo žele Džeku

Edin Džeko ponovo se povezuje sa povratkom u englesku Premier ligu. Bh. napadač ponovo je želja West Hama, koji bi ga rado vidio u svojim redovima umjesto Marka Arnautovića, koji je na izlaznim vratima kluba.

Edin Dzeko - Haber.ba

Arnautović je dobio ogromnu ponudu iz Kine. Navodno bi već u narednim danima mogao otići, a ponude Genoi za Poljaka Krzysztofa Piateka i Bournemouthu za Calluma Wilsona su već odbijene.

Zato se menadžer Čekićara Manuel Pellegrini ponovo okrenuo dovođenju Džeke. Njegov ugovor sa Romom ističe za godinu i po, a čelnici Vučice su ga navodno spremni prodati.

Džeko je u Romi od 2015. godine i u ovom timu je igrao zaista čudesno. Postigao je 80 golova u 159 utakmice i glavni je “krivac” što je tim igrao i polufinale Lige prvaka prošle sezone.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh