Svaštara

Snimak neobičnog prijateljstva dječaka i vrane dobio je tri i po miliona sviđanja samo na Instagramu

Rasel i Oto su nerazdvojni, iako ih mama ovog mališana uvek nadgleda.

Vrana - Alo.rs

Jedna vrana (krou) koja je zbog imena popularno nazvana Rasel, da bi asocirala na popularnog glumca Rasela Kroua, postala je najbolji prijatelj dvogodišnjem dečaku Otou. Ona je počela da sleće na krov njegove porodične kuće kad god bi mama dovodila dečaka iz vrtića. To je bio tek početak jednog divnog prijateljstva.

– Rasel nikada ne bi dopustio nikom drugom da ga hrani, do Otou. Ja sam pokušala nekoliko puta, ali bezuspešno. Kad je Oto unutra, Rasel bi doleteo na prozor i kuckao, kako bi mu Oto otvorio. Onda bi ušao unutra i sedeo pored mog sina, a ja ih nikada ne bih ispuštala iz vida. Ukoliko bi Oto bio napolju, Rasel bi uvek bio pored njega, satima bi se igrali i Rasel bi ga pratio – ističe ova žena,piše Srecna,republika

Ne zna se kako je vrana rešila da bude toliko bliska sa mališanom, ali svakako mu pravi društvo u šetnji, vožnji bicikla ili u gledanju crtanih filmova i snimaka sa televizije ili laptopa.

– Iako su Oto i Rasel veoma dobri prijatelji, jasno je da je Rasel divlja vrana i zato ih nikada ne ostavljam bez nadzora. Oto ga čak ljubi u kljun i mazi, neverovatno je koliko su njih dvoje povezani. Moglo bi se reći da izmeđi njih postoji neka veza koja je nepojmiva – objasnila je dečakova mama u opisu snimaka koji kruže društvenim mrežama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh