Muzika

VRAĆA SE NA SCENU: Uradio novu pjesmu sa sarajevskim dvojcem

Milan Stanković definitivno se pomirio sa svojim bivšim saradnicima Jalom Bratom i Bubom Corellijem, a njihova stara-nova saradnja biće krunisana novom hit pjesmom koja bi uskoro trebala da se pojavi u javnosti.

Milan Stanković - Instagram

Kako Kurir ekskluzivno saznaje od izvora bliskog Stankoviću, ali i bosanskom dvojcu, pjesma je već snimljena u muzičkom studiju u Sarajevu, a pomirenje i nastavak saradnje proslavili su večerom u jednom od najpoznatijih sarajevskih restorana.

Da su njih trojica zaista zakopali ratne sjekire i da je sve u najboljem redu kao nekad, svjedoči i to što je i sam Jala Brat na svom Instagram profilu prije nekoliko dana tagovao Stankovića i objavio prvu verziju Milanove pjesme “Pablo”, koju su mu njih dvojica radili prije nekoliko godina, a koja je bila veliki hit širom regiona.

Pjesma će biti neviđeni hit. Svi koji su je čuli su oduševljeni. Cijeli projekat se drži u strogoj tajnosti. Milan je zbog pjesme više puta odlazio u Sarajevo, ali je sada sve završeno. Sad samo ostaje na Milanu da odluči kad će je objaviti, ali nema sumnje da će ova stara-nova saradnja izazvati pravi bum na estradi. Pomirenje i kraj rada na pjesmi, oni su zajedno proslavili na večeri u jednom od najboljih sarajevskih restorana – priča naš izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh