Muzika

Halid Bešlić se oglasio nakon koncerta i podijelio snimak: ‘Hvala mojoj Bosni i Hercegovini’

Koncert je počeo pjesmom “Dvadesete”, nastavio hitovima “Ja bez tebe ne mogu da živim i Čardak”.

Halid Bešlić - radiosarajevo.ba

Gosti na koncertu bili su Divanhana i Laura Marin (18) iz Španije, a među back vokalima je i bila i Halidova unuka, koja je na koncert došla iz Njemačke.

Halid Bešlić se na svom zvaničnom Facebook profilu zahvalio svima nakon koncerta, te podijelio i snimak iz Zetre.

“Hvala mojoj Bosni i Hercegovini. Hvala mom Sarajevu. Hvala svim ljudima koji su došli sa svih različitih strana svijeta, da uveličaju meni jako važan dan”, napisao je Bešlić nakon koncerta.

Hvala mojoj Bosni i Hercegovini. Hvala mom Sarajevu. Hvala svim ljudima koji su dosli sa svih različitih strana svijeta,da uveličaju meni jako vazan dan. ????????????

Halid je sve oduševio. Po ko zna koji put. Fanovima, u prepunoj Zetri, pjevao je više od tri sata.

Laura Marin (18), koja je s njim bila na bini pune Zetre je zapjevala u drugom dijelu programa.

Nakon Halidovu pjesmu “Miljacka”, te “Moj dilbere…”, Laura je otpjevala i pjesmu Zdravka Čolića “Pusti, pusti modu…”

“Ja sam Španjolka iz Galicije koja voli Sarajevo. Ovaj grad ima dušu, to sam odmah vidjela”, rekla je Laura na bini prije nego je sa Halidom nastupila na sceni, piše Radiosarajevo.ba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh