Muzika

Čola priprema novu pjesmu, evo za koga je zapjevao na druženju u Beogradu

Zdravko Čolić ove godine slavi 50 godina karijere, tako da za vjernu publiku priprema brojna iznenađenja.

Čola priprema novu pjesmu, evo za koga je zapjevao na druženju u Beogradu - PR / Haber.ba

Popularni Čola uveliko radi na novoj pjesmi koju će uskoro predstaviti i to će biti njegov prvi singl poslije pet godina.

Pauzu u snimanju iskoristio je za druženje sa prijateljima.

Domaćin na Dorćolu, u prvom pravom vinskom klubu u Srbiji Vukoje Vinskoj galeriji, bio mu je Radovan Vukoje, vlasnik vinarije Vukoje iz Trebinja.

Čola je istinski uživao u luksuznom prostoru namijenjenom hedonistima, ljudima koji uživaju u vinu, destilatima i dobrom zalogaju.

Zajedo sa veselim i probranim društvom, u kojem je bio i njegov brat Dragan, Čola je degustirao vina Vukoje, a ponesen odličnom atmosferom zapjevao je i neke od svojih hitova.

Muzička zvijezda konačno će nastaviti i sa velikim koncertima širom svijeta. Prvi nastup u 2022. godini održat će u Geteborgu 12. marta, a za organizaciju je zadužen njegov stalni saradnik u Skandinaviji Vahid Kapo. Većina karata za koncert već je rasprodata i svi koji žele da slušaju Čolu trebaju ih što prije obezbijediti. Poslije Švedske, Čolić će 26. marta zapjevati i u Njemačkoj u Berlinu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh