Film i TV

Evo kako Aleks izgleda nakon porođaja: Objavila sliku iz bolnice dok drži u naručju kćerku Leonu – emotivnim riječima raznježila sve

Njena sreća je sada potpuna kada je zagrlila svoju nasljednicu.

Aleksandra Nikolić - srbija danas

Bivša rijaliti pobednica Aleksandra Nikolić se juče porodila i na svet donela naslednicu, piše srbija danas.

Nekadašnja rijaliti-zvezda carksim rezom je na svet donela devojčicu, za koju je, zajedno sa Filipom Carem, još na početku trudnoće dogovorila da se zove Leona.

Aleksandra je podelila na društvenim mrežama prvu zajedničku fotografiju sa svojom naslednicom. U opisu je napisala

– 17.04.2024. rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svetu. Svi kažu da liči na tatu, ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino sto znam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zauvek od nas dvoje. Hvala svima na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta nasa mala lavica. Leona – glasio je opis slike.

Čestitke su se samo nizale u komentarima ispod fotografije. Ovo je ujedno i prva Aleksandrina fotografija nakon porođaja, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh