Film i TV

Šokantan sukob učesnika “Elite” otkrio veliku tajnu

Ovo nije prvi put da se u ovom rijalitiju dešavaju slični incidenti, ali je svakako bio jedan od najupečatljivijih.

Na imanju u Šimanovcima danas je došlo do žestoke svađe između učesnica Lejdi Di i Bojane Pavlović. Razlog sukoba je prepiranje oko toga ko je veći folirant.

Sukob između Lejdi Di i Bojane Pavlović izazvao je burne reakcije ostalih učesnika rijalitija “Elita”. Očigledno je da su napetosti među učesnicima ovog rijalitija veoma visoke, što dodatno doprinosi dramatičnosti i interesovanju publike.Sada si provaljena, ti se kačiš za Anđelu. Manipulišeš sa njom, ona je naivna. Provalili su te njeni roditelji – rekla je Lejdi..

– Ja radim šta ja želim – dodala je Bojana.

– Vidim kako se ponašaš, ljudi su bili u pravu, ti si lažov – rekla je Lejdi.

– Meni niko nije mogao da kupi parama, gde su vam argumenti – rekla je Bojana.Ja sam tu, sve ću ti reći u lice – govorila je Lejdi,piše Srbijadanas

Sukobi među takmičarima postaju sve učestaliji, te su odnosi često podložni napetostima i konfliktima. Pitanje je kako će se učesnici ponašati kako se finale bude približavalo, a većina njih bude gajila iluziju da baš oni mogu da osvoje prvo mesto.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh