Film i TV

Miljana otkrila ZA ŠTA je PLAĆENA u rijalitiju – IznIJela surovu istinu o skandaloznim dešavanjima

Ona mu je sasula u lice surovu istinu.

Nakon što je sinoć za vreme emisije “Pitanja novinara” Nenad Aleksić Ša poludeo što Miona razgovara sa Stanislavom, odlučio je da izađe u dvorište Bele kuće i osami se.

On nije mogao da se suzdrži, pa je čak počeo i da plače. Dok se reper nervirao zbog celokupne Stanislavove pojave u rijalitiju, prišla mu je Miljana Kulić i iznela surovu istinu koju nije mogao da podnese. Ne razume ona to bre uopšte, skloni mi je sa očiju – plakao je Nenad na sav glas.

– Šta treba da ga mazimo po glavi i da mu kažemo nemoj Šaki. Pusti ga bre – dodala je Miljana. Ne moraš ti ništa Miljana, niko ti ništa ne traži – rekao je Ša.

– Ne kažem ja tebi, nego što te više mazimo, ti si sve labilniji – zaključila je Kulićeva.Gledaj svoja posla – dobacio je Ša dok je grcao u suzama.

– Pa ja sam plaćena da gledam i tvoja. Napolju ih ne bi gledala – dodala je ona.

– Ne možeš ti to da razumeš kako se ja osećam – dodao je Ša.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh