Film i TV

“Tresla sam se!” Trudna Aleksandra Nikolić MORALA da pozove policiju

Incident se dogodio sinoć.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Pobjednica Zadruge 6 koja je trenutno u drugom stanju, Aleksandra Nikolić, ispričala je kroz kakvu je neprijatnost prošla prethodne noći. Naime, Nikolićeva je otkrila da je opomenuta da ne izlazi iz stana zbog grupe migranata koji su se nalazili ispred zgrade u kojoj živi.

– Ja sam imala takvu situaciju sa nekim migrantima večeras, da ja to vama ne mogu da objasnim, tresla sam se. Rekli su mi da ne silazim, da su dole neka četiri migranta i da će da obiju stan.

– Pogledala sam kroz prozor i vidjela ih kako svijetle sa blicom od telefona. Sišla sam dole i sjela u auto. Jedan je gledao u jedan prozor, drugi u drugi prozor, a treći zove na telefon, dok im je četvrti pomagao – otkrila je Nikolićeva, koja je priznala da je zbog cijelog slučaja kontaktirala policiju:

– Ljudi prolaze, niko da pozove policiju. Ja sam odmah pozvala policiju i došli su nakon određenog vremena, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh