Film i TV

RASPISANA POTJERNICA za rijaliti učesnikom? NAPAO ČOVJEKA, isplivao SLUŽBENI DOKUMENT

Šokantne informacije!

srbija danas

Jedan od najkontroverznijih učesnika rijalitija “Zadruga”, Stefan Mihić, nalazi se na potjernici srpske policije posijle napada na vlasnika jednog gradskog lokala.

Povodom nemilog događaja sastavljena je navodna službena bilješka, koja otkriva sve detalje sukoba.

Naime, na društvenoj mreži Tviter, sadašnji X, objavljena je službena beleška o obaveštenju primljenom od građana.

– Vlasnik sam kafića. Prije sedam dana prvi put je došao izvesni Stefan Mihić kojeg sam najnormalnije uslužio iako je tada na šank izvadio šrafciger i čekić, ali nije napravio nikakav problem, te je nakon popijenog pića napustio lokal. Sinoć, između 19.30 i 20.00 časova sam ukršavao lokal i nisam video kada je Stefan ušao u kafić, samo sam osetio kada mi je prišao s leđa i udario me zatvorenom šakom u predelu desne strane glave nakon čega sam ja pao na pod. Dok sam došao sebi i pogledao unazad video sam Stefana sa čekićem u ruci kako se udaljava, gde mi je rekao da će sledeći put doći sa pištoljem. Ne poznajem ga lično, sinoć je drugi put kako ga vidim, ali sam čuo da je problematičam, te se plašim za svoju bezbednost ne znajući da li je u stanju da ostvari svoje namere i pretnje. Ovaj događaj je videla gošća koja je sedela pored – piše u zapisniku.

Stefana je kontaktirala redakcija portala Srbija Danas, koji je bio kratak i jasan:

– Ne znam ništa o tome, trenutno sam u inostranstvu. Pomešali su me sa nekim – rekao je Mihić.

O čemu se zapravo radi, kao i da li je zapisnik sa slike validan, ostaje nam da pretpostavljamo, sve dok se ne odmota klupko istine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh