Film i TV

Bruka, Lepi Mića URADIO ZABRANJENO “Šta čovjek radi, majko sveta!?” Čeka se reakcija VRHA “Elite

Izgleda da je stanovnik imanja u Šimanovcima malo preozbiljno shvatio svoje učešće, a raskrinkali su ga Kačavenda i Đedović.

Miroslava Pržulja više niko ne može posmatrati kao takmičara rijalitija, već kao inventar Bele kuće. Čovek koji nijednu sezonu nikada nije preskočio zaista zaslužuje da dobije neku počasnu titulu.

Mići boravak u Beloj kući prija, izuzetno je vitalan i pre svega, aktivan. Samo što nekada te aktivnosti prevrše granice normale, kao što je to i sada bio slučaj.Naime, Marko Đedović i Milena Kačavenda razgovarali su neobavezno, te je Kuma tada otkrila da se Lepi Mića, takoreći, zaneo malo više.

– Sve bi bilo okej da je malo suptilniji, ovo je katastrofa, majke mi. Šta, pevačici? – rekao je Marko.

– Da, pevačici. Htela je da dođe sa tobom da razgovara, pa je ne znam ko rekao da si budala. A htela je da dođe da ti se žali, zato je pala u sevdah – rekla mu je Milena.

– Zato što joj Mića preti? – rekao je Marko.

– Da, nešto kao u fazonu “Nemoj da me zapamtiš ti, ovo je rijaliti, nemoj da se mešaš” – rekla je Milena.

– Šta čovek radi, majko sveta – rekao je Đedović.

– Sad ja ne znam jel moguće da se ljudi tako plaše, i da li je istina – rekla je Kuma.

– Ajde bre, sad se osetio bitan, za nešto. A ne mogu ni Anđelo ni Anita očima da ga gledaju, rasteraće ljude zbog svoje sujete – rekao je Đedović.

Poznato je da nikakve pretnje i ucene nisu dozvoljene na velelepnom imanju, te nam jedino preostaje da vidimo kako će Lepi Mića biti sankcionisan ukoliko je ovo tačno.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh