Svaštara

Četiri horoskopska znaka kojima je najljepše kod kuće

DOK neki za Praznik rada uživaju u druženju s prijateljima, drugi radije ostaju u udobnosti svog doma.

Ti ljudi su vjerojatno rođeni u ovim horoskopskim znakovima. Ne vole izlaziti i najljepše im je uživati u miru kod kuće.

Rak

Rakovi su pravi majstori udobnosti. Njihov dom je njihova tvrđava, utočište od vanjskog svijeta. Svojim mekanim jastucima, mirisnim svijećama i udobnim dekama, Rakovi znaju izgraditi pravo carstvo udobnosti. Ovi osjećajni znakovi cijene blizinu obitelji i prijatelja te uživaju u intimnim večerama kod kuće. Zašto izlaziti kad je dom prepun ljubavi i udobnosti?

Bik

Bikovi su pravi hedonisti. Njihov dom je oaza mira i udobnosti gdje se mogu prepustiti svojim hedonističkim sklonostima. Svoje udobne fotelje i obilne obroke dijele samo s najbližima. Za Bikove izlazak iz kuće može biti prava gnjavaža kada mogu uživati u svom mirnom kutku s dobrom hranom u ugodnoj atmosferi.

Vaga

Vage su znakovi koji vole harmoniju i ljepotu u svom okruženju. Njihov dom je poput umjetničkog djela koje su pažljivo oblikovali kako bi stvorili savršenu ravnotežu između ljepote i udobnosti. Uživaju u svojoj privatnosti i miru te preferiraju intimne večeri kod kuće.

Jarac

Jarčevi su majstori samostalnosti i predanosti radu. Njihov dom je njihova tvrđava u koju se mogu povući i uživati u vlastitom društvu. Za Jarčeve, izlazak iz kuće znači gubitak dragocjenog vremena koje mogu iskoristiti za ostvarenje svojih ciljeva, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh