Film i TV

Anita U SUZAMA VRAĆENA u “Elitu”

Izgleda da će borba oko starateljstva nad malim Aleksejem konačno dobiti epilog.

Anita Stanojlović - srbija danas

Anita Stanojlović posljednjih nedjelja bila je u žiži javnosti zbog toga što se u “Eliti” saznalo da je prevarila suprugu Jovanu Tomić Matoru. Iako je prvih dana nakon što je Matora saznala za prevaru plakala i željela da se pomiri sa njom, ubrzo se “prešaltala” na Anđela Rankovića koji je postao učesnik rijalitija.

Anita je jutros oko 6 sati ustala i zaputila se u Kruševac gdje će se ročište održati. Ona se nakon suđenja vratila u Šimanovce, vidno nervozna i sa suzama u očima, te je Lepom Mići otkrila šta se dešavalo u spoljnom svijetu.

– Mnogo sam nervozna – rekla je Anita.

– Šta je bilo? – pitao je Mića.

– Imam još jedno suđenje. Izgleda da će njemu pripasti. Vidjet ćemo sledeće suđenje sa svjedocima kako bude, sa dokazima koje imamo, pa kako odluče – rekla je Anita.

– Jesi li ga vidjela? – pitao je Lepi Mića.

– Ne, samo je njegov advokat bio. Ne znam, možda će doći za Novu godinu – rekla je Anita.

– Dijete? Šta ti kaže majka? – rekao je Pržulj.

– Da, sa majkom dolazi možda. Nismo ništa pričale. Sada znam šta ću da radim – odgovorila je ona.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

– Tu sam ako ti nešto treba – rekao joj je Mića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh