Film i TV

OTKRIVAMO TAČAN DATUM: Učesnici “Elite” napuštaju rijaliti, a OVO je razlog!

Pojedini takmičari rijalitija “Elita” napustiće Belu kuću u nedelju!

Zadruga 7 - Youtube printscreen/ Zadruga Official/Srbija Danas

Pojedini takmičari “Elite” dobiće priliku da u nedelju izađu iz rijalitija. Naime, 17. decembra 2023. godine u sedam sati ujutru otvoriće se biračka mesta širom Srbije, gde će punoletni glasači dobiti priliku da glasaju na republičkim, pokrajinskim beogradskim i lokalnim izborima. Kao i svaki put, učesnici rijalitija dobiće mogućnost da obave svoju građansku dužnost i biće im organizovan odlazak do biračkih mesta.

Podsetimo, učesnici rijatija “Zadruga” su više puta iskoristili ovu mogućnost, a među njima su se u aprilu prošle godine našli i Jovana Tomić Matora i Marko Đedović. Tada je trajala šesta sezona ovog rijalitija, a Tomićeva je svojim tadašnjim cimerima otkrila da se posvađala sa ljudima na svom biračkom mestu, jer su joj dobacivali.

– Svađala sam se tamo… Zbog rijalitija… – rekla je Jovana Tomić Matora tada.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh