Estrada

Pogledajte u kakvoj raskoši uživa sin Dragane Mirković Marko Bijelić

Draganini nasljednici su još prije nekoliko godina započeli samostalne živote

Dragana sa sinom - Instagram

Muzička zvijezda Dragana Mirković ostala je da živi sama u velelijepnom dvorcu u Beču, a njen sin Marko Bijelić sada je prvi put pokazao stan u kojem je započeo samostalni život.

Naime, Draganini nasljednici su još prije nekoliko godina započeli samostalne živote, u svojim stanovima, a pjevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac i u istom ostala sama da živi.

Marko i Manuela ne vole u javnosti da se eksponiraju, međutim, Bijelićev nasljednik sada je napravio izuzetak. On je objavio sliku iz svog stana i prvi put pokazao svoj dom i luksuz u kojem uživa.

Marko – Instagram

Današnji dan, 1. maj, Marko je odlučio da provede u krugu najbližih ljudi, pa je uslikao dio trpezarije i postavljeni sto i napisao: „Sretni praznici“.

Poznato je da su godinama svi porodično živjeli u zamku Ebenfurt, nakon čega su nasljednici isti napustili, a nedugo za njima i Toni. Ipak, kako prenose hrvatski mediji, nasljednici su se u novembru 2023. godine vratili u zamak, kako bi majci pružili podršku. šrenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh