Film i TV

NAPADNUTA Kačavenda, hitno prekinuta emisija: Učesnica “Elite” je zaskočila s leđa (VIDEO)

Poznato je da učesnici rijalitija imaju različita mišljenja o određenim situacijama i da neretko ulaze u sukobe. Tako je sada Bojani zasmetalo Milenino izlaganje, te je usred programa uživo poletela ka njoj.

Sinoć u toku emisije “Pretres nedelje” sa Milanom Miloševićem, voditelj je uspeo da pomrsi konce mnogim učesnicima i uspeo da otkrije dosta detalja iz njihovog života.

Učesnice “Elite”, Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo su prvo pričale o svom odnosu, a u jednom trenutku je Bojana napala Milenu Kačavendu. I dalje si bez emocija a ljubite se po ceo dan? – pitao je Milan.

– Pa nemam Milane nikakvu emociju, ne znam šta da ti kažem, zna kakvo mišljenje ja imam o Mići pa je ipak otišla da priča sa njim. Ja ne mogu da izmislim emociju ni da slažem, lepo mi je sa njom ali da me nešto dotiče previše to ne – rekla je.

– Ona je neko ko odlična zna šta je uradila, svesna je da je njena porodica ogorčena zbog toga, ona sve misli da će to da ispegla napolju ali se previše zaigrala, ima sve jaču emociju prema Bojani i ne može da se izvuče iz toga. Ova devojka je strejt, ona nije ušla sa njom iz emocija u vezu nego iz neke zavisnosti u zatvorenom prostoru – rekao je Mića.

– Ja nikad nisam čuo da je neko u vezi bez emocija sa jedne strane – rekao je Milan.To čudno zvuči, ali ja imam nekog napolju i ovde sam se samo malo približila Anđeli da bih osetila emociju bar na kratko ovde. Ne znam kako reaguje moja devojka napolju, o tome dosta razmišljam – rekla je Bojana.

U jednom trenutku Bojana je nasrnula na Kačavendu zbog njenih provokacija upućenih njoj.

Bojani se to nije dopalo, te je poletela ka Kačavendi, ali se njihov sukob brzo završio, a emisija nastavila normalno daljim tokom.

– Ova njena reakcija je bila blaga, ništa mi nije uradila, malo me pogurala samo na sto. Moram da je pecnem malo, samo sam je čačnula nikakvu salvu uvreda nisam uputila, ipak je jako zlobna šta sve radi ovoj devojci, morala sam da je isprovociram, čekala sam ovo jako dugo – rekla je Kačavenda.

– Nismo imali intimne odnose, jeste bilo pipkanja i vatanja ali seksa nije bilo. Ona je meni rekla da ima emocije prema meni ali da zbog devojke od spolja još uvek ne može da se prepusti, takođe još uvek nema poverenja u mene pa ne može da odluči šta želi – rekla je.

Detaljnije pogledajte u videima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh