Film i TV

Još jedna DISKVALIFIKACIJA u “Eliti”, Veliki šef ne oprašta – Milan Milošević ušao u Belu kuću sa važnim obavještenjem

Kao i svake večeri, “Elita” garantuje puno iznenađenja, ali ovo je bilo neočekivano za sve učesnike rijalitija. Još jedan stanar “elitnog” imanja je diskvalifikovan.

Voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću kako bi krenuo sa emisijom “Pitanja gledalaca”, ali je pre početka same emisije pročitao učesnicima “Elite” pismo Velikog šefa.

Malo je reći da su ukućani ostali u šoku nakon obaveštenja. Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Aleksandar Požgaj diskvalifikovan. On će na osnovu ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000e zbog samoinicijativnog napuštanja projekta, a TV PINK će ga tužiti shodno tom ugovoru.Veliki šef – gasilo je pismo, nakon čijeg čitanja je počela emisija Milana Miloševića.

– Za mene bi najveća nagrada bila da u ponedeljak odem kući, da vam ne dugujem novac. Ukoliko se to ne desi, zamolio bih Ivanu ili majku da pozove Filipa advokata, ja sam spreman da vama vratim dug, u ratama naravno. Spreman sam da vratim novac, hvala Ana. Samo neka dođe u ponedeljak, uvek postoji sporazumni raskid ugovora. Voleo bih što pre da izađem odavde- rekao je Požgaj još pre mesec dana uživo u programu.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh