Film i TV

Fotografije Brada Pitta o kojima se priča: Teško je povjerovati da glumac uskoro puni 60 godina

Nove fotografije Brada Pitta su povod za brojne komentare na društvenim mrežama. Mnogi ljudi zbog njegovog mladolikog ne mogu vjerovati da će on uskoro napuniti 60 godina.

Brad - Twitter

Glumac je pozirao uz BMW motocikl kojeg je dobio na poklon od izvršnog direktora kompanije Sony Pictures za rad na filmu “Bullet Train”.

“Je li moguće da on ima skoro 60 godina?”, “Izgleda bolje od 20-godišnjaka”, “On je definitivno jedan od najzgodnijih glumaca svih vremena”, “Preporodio se nakon razvoda od Angeline”, neki su od komentara na društvenim mrežama.

“Ne pokušava da izgleda mlađe, ali izgleda kao najzdravija verzija sebe. Čini se da Bred vodi računa o svom licu i vratu i da ih štiti od sunca i na ovoj način čuva elastičnost kože”, rekao je ranije Kostasu Papageorgiou, ljekar i direktor New York Dermatology Group.

Dodao je da smatra da slavni glumac nije išao “pod nož” niti ubrizgavao botoks.

“Iako bi Bred mogao da uradi operaciju blefaroplastike pomoću koje bi ‘sredio’ gornje kapke, on je dovoljno pametan i to izbjegava zadrži prirodan izgled”, kazao je.

Izvor je za američke medije nedavno otkrio kako veza između Pitta i njegove 30-godišnje djevojke Ines de Ramon postaje sve ozbiljnija. Počeli su se zabavljati krajem prošle godine. prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh