Film i TV

“Dođi ovamo, dođi molim te…” Urlici Miljane Kulić odzvanjaju “Elitom”

Teodora Balzak i Nikola Bukilić su prethodne noći ponovo imali žučnu raspravu, a on je nakon svađe završio u zatvoru.

Miljana Kulić - Srbija Danas/Milana Pavković

Njega je najviše pogodilo to što je Teodora odlučila da skloni svoju posteljinu od njegove i na taj način mu stavi do znanja da su raskinuli, a onda je on potpuno pobjesnio. Svađa je išla do te mjere da su nekontrolisano počeli da urlaju jedno na drugo i prijete. Bukilić je čak pomenuo kako će joj pocijepati plišanog medu do kog joj je jako stalo. A budući da je svađa bila izrazito vatrena, kulminirala je Nikolinim odlaskom u zatvor, piše srbija danas.

Nakon što ga je obezbjeđenje udaljilo i odvelo u zatvor, Teodora je istrčala ispred Bijele kuće u želji da napusti rijaliti. Za njom su krenule Miljana Kulić i Vanja Živić koje su pokušale da je urazume i odvedu je u hotel da se smiri, ali je Balzak bila uporna u namjeri da izađe.

Ona je šetala po dvorištu kao zvijer u kavezu, a cimerkama je otkrila da joj je Bukilić zavrtao uši, te da ju je udario u bok.

– Idem kući, molim vas, Miksi pusti me, vjeruj mi da me briga, samo hoću da idem kući – pričala je Teodora.

– Hajde do hotela – ubacila se Vanja.

– Neću do hotela Vanja, pustite me, hoću da idem kući – nastavila je Teodora.

– Dobro svakako je zatvorena kapija, stani.

– Dođi ovamo, dođi molim te, pokaži šta ti je uradio! – vikala je za njom Miljana.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh