Film i TV

MIljana i Zola u KLINČU – Obezbjedjenje reagovalo, Kulićeva nasrnula na bivšeg pa ga ščepala i ne pušta

Nastao haos!

U “Eliti” je tokom dana došlo do velikog haosa između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Naime, Zola nije prestao sa provociranjem Miljane, a ona u jednom momentu više nije mogla da izdrži.Krenula je ka njegovom krevetu, a kada je došao i on oboje su u žaru borbe pali na isti.

Onda je uletelo obezbeđenje i razdvojilo ih, iako je Zola sve vreme govorio kako ga Miljana neće povrediti.

Ipak, Kulićeva se posle razbesnela i krenula je da lomi sve pred sobom u želji da ode kući jer kako kaže dogovori nisu ispoštovani, te traži hitnu diskvalifikaciju.

Podsećanja radi, Miljana Kulić i Zola su svoju vezu započeli u trećoj sezoni “Zadruge” i bili su zajedno naredne dve godine. Njihov odnos bio je turbulentan, te su se u više navrata svađali i mirili iznova. Miljanina majka, Marija, nije nikada podržala njihovu ljubav i trudila se na sve moguće načine da dokaže Miljani kako on nije dečko za nju. Ipak, Kulićeva je do kraja radila po svome i isticala kako ne može protiv svojih emocija iako je svesna da im je odnos toksičan.

Marija Kulić, Lazar Čolić ZolaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official

Zola se u Belu kuću uselio prošle nedelje, a njegov ulazak izazvao je burnu reakciju Miljane, pa tako i ne čudi što je došlo do okršaja između njih dvoje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh