Film i TV

DADO POLUMENTA: Slomljen sam od tuge i bola što gine nedužni narod u Palestini

Dado Polumenta objavio je dugoočekivani album, koji je naišao na pozitivne komentare, posebno pjesma koju je posvetio kćerki “Alea”, te duet s Denialom Ahmetovićem.

No, našli su se i oni koji su komentirali “da l’ je moguće da je danas nekome do pjesme”. A Dado im je odgovorio ovako:

-Ne mogu a da se ne osvrnem na Palestinu i sve to što se tamo dešava. Danima sam slomljen od tuge i bola što nedužan narod gine i što ne vidim tome kraj. Sve ovo što je izašlo u zadnja tri dana je dogovoreno odavno, mnogo prije svakog rata. moja pjesma “Alea” i “Pokaži mi put” direktno pričaju o svemu tome što se dešava i o veličini ljubavi prema Gospodaru i svojim voljenima. Ne bi bilo realno da nema hejtera u svakoj priči. Ja vam svima želim mir i ljubav uživajte i volite se. Život je kratak da bi se čovjek zamarao nekim lošim stvarima!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh