Film i TV

On je ZAUVIJEK napustio “Elitu”: Za njega je rijaliti sada zvanično završen

Kraj!

Kako je voditelj Darko Tanasijević završio sa intervjuima sa zadrugarima u Šiša baru, on se uputio ka izolaciji kako bi zajedno sa nominovanim učesnicima Anđelom Šparavalo, Irinom 2 HOT i Bogdanom Ilićem Kibom krenuo ka dvorištu, kako bi odigrali izazov koji im je spremio Veliki šef.

Anđela je pobedila u igrici i njoj su duplirani glasovi. Darko je saopštio učesnicima rezultate glasova publike. 52 posto glasova ima Anđela Šparavalo, 34 posto ima Irina 2 HOT i 14 posto ima Bogdan Ilić Kibo koji večeraas napušta “Elitu” – rekao je Tanasijević.Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju dočekala Bogdana Ilića.

– Meni je bilo lepo da ostanem, ali mi je ovo još lepše. U kući je postalo sve napetije, ali ja imam dosta jake živce. Te usiljene svađe nisam konstatovao, iritiralo ih je što sam smiren i normalan – rekao je KiboKibo je zatim naisao pismo u kom je imenovao vođu za narednu nedelju.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh