Film i TV

TRUDNOJ ALEKS POZELENILO LICE! Objavljena uznemirujuća slika Nikolićeve koja više ne liči na sebe

Pobjednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, u drugom je stanju i čeka djevojčicu.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Iako su nedavno raskinuli, Filip Car i ona pružili su ljubavi još jednu šansu, upravo zbog njihove ćerke, a Nikolićeva je sada fokusirana samo na trudnoću.

Kako je rekla da će se povući sa društvenih mreža, kako bi izbegla negativne komentare i nepotreban stres, njene fanove svaka njena objava obraduje, a danas je jedna fotografija posebno privukla pažnju.

Naime, njena najbolja drugarica Ana Spasojević podijelila je snimak koji joj je Aleksandra poslala. Iako je mnogi u prvom trenutku nisu prepoznali jer je pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga” koristila filter koji je njeno lice pretvorio u lice vanzemaljca.

Mnogi su se u prvom trenutku zbunili što je Aleksandra zelene boje, ali se radi o šali koje su njih dvike odlučile da podijele na društvenim mrežama i zabave svoje pratioce.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh