Film i TV

ZAREŽALA NA PRODUKCIJU: Marija se ostrvila pa podijelila poruku: “Miljana trpi psihičko nasilje!”

Nema više ćutanja ako se Nišlijka pita!

Marija Kulić - screenshot

Nakon što je juče izbila svađa na reaciji Miljana Kulić sa jedne strane i Anita Stanojlović, sa Jovanom Tomić Matorom na drugoj strani, a u kojoj su se izrekle mnoge gnusne reči, pa je čak Matora pokazala i golu zadnj*cu Kulićevoj u lice, nastao je pravi haos.

Dok je jedan deo javnosti likovao nad ovakvim ishodom, bilo je logično i onih koji su osudili ovakvo nedolično ponašanje. Treba naglasiti da je za svađu uvek potrebno dvoje (u ovom slučaju troje) te da su obe strane prešle granicu. Tim povodom oglasila se i Marija Kulić na svom Instagram profilu, podelivši poruku koju je dobila.

– Produkcija se hvali rijalitijem bez nasilja. Čujte bez nasilja! A šta je ono ako nije psihičko nasilje prema Miljani? Razumem da ste je savetovali da ne ulazi jer će mnogo trpeti, ali je ona želela da pokaže najbolju verziju sebe, da pokaže da je dovoljno sazrela i spoznala da je pogrešni muškarci sputavaju. Da dokaže da je pametna, elokventna i zabavna – glasila je pomenuta poruka.

Prisetimo se, Marija je od samog starta bila protivnik Miljaninog učešća u “Eliti”, jer smatra da je dovoljno boravila u rijalitiju.

A iz priloženog možemo videti da je deljenjem ove poruke i sama osudila čin Jovane Tomić Matore i celokupnu svađu koja se odvila tokom jučerašnjeg dana, ali i produkciju koja to toleriše, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh