Film i TV

CAR SE “POKORIO” ALEKSANDRI: Nastavljaju život zajedno, ali pod uslovima koje ona postavlja

Već se realizuju planovi za život bebe…

Filip Car i Aleksandra Nikolić - srbija danas

Poslije mnogobrojnih spekulacija da li će se Filip Car i Aleksandra Nikolić pomiriti i živeti zajedno, pobednica “Zadruge 6” dala je bivšem vereniku šansu.

Njen uslov bio je da zajednički život nastave u Srbiji.

Naime, da je Filip pristao na sve što je Aleks tražila od njega, govori i podatak da je već dao kaparu za stan u Beogradu i to od Aleksandrinih para.

– Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks je, može se reći, iskoristila trudnoću i tako uslovila da Filip, ako želi da nastave zajednički život, mora doći u Srbiju – otkriva izvor blizak Aleksandri i nastavlja:

– Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te nakon burne svađe pokupila se i otišla, ovog puta je odlučila da bude mudrija, te sebe i bebu stavi na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove, te odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Filip na odmor.

Kako Aleksandra održava trudnoću kod poznate doktorke u Beogradu, te kako je, zasad, sve u redu i ide po planu, ona polako već osmišljava prostor za bebu da bi sve bilo spremno dok ona ne dođe na svet.

– Sad im je plan da zajedno osmisle prostor i sobu za bebu, time se najviše bave, iako treba da se opremi ceo stan. Aleksandra želi da završe sve na vreme i to dok se ona ne porodi. Kako je pred njima nešto manje od šest meseci, Aleks i Filip imaju dovoljno vremena da se skuće dok ne postanu roditelji – zaključuje izvor.

Podsetimo, Maja Marinković je dala sledeći komentar na njihov odnos:

– Ne verujem u taj odnos i nikad neću. Filip je osoba koja se neće promeniti sve da mu neko izrodi vojsku dece. Za njega važi ona stara poslovica: “Vuk dlaku menja, ali ćud nikad” – poručila je Maja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh