Film i TV

ŠOK! Osvanule tvrdnje da je Car tukao još jednu djevojku, Aleksandra obijelodanila nove detalje – Čula sam i to?

Ne prestaje sa optužbama!

Pobjednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić je večeras šokirala mnoge kada je preko društvene mreže Instagram optužila Filipa Cara da je bio nasilan prema njoj.

Trudna Aleks je tada poručila i da Caru neće dozvoliti da viđa njihovu buduću kćerku, a potom aludirala i na to da konzumira na.kotike.

Nikolićeva je potom izbacila privatnu prepisku sa nepoznatom osobom, koja joj je otkrila da je Car i ranije tukao djevojke.

– Dobar diler očito kod njega, e, Aleks draga, ja ti mogu reći da on i ja imamo zajedničkih prijatelja u Zagrebu i da znam iz pouzdanih izvora da je jednu curu istukao kao kravu i natjerao na abo.tus. Bivša njegova i da je uvijek bio debil dečko – napisala je nepoznata osoba.

– Hvala ti, čula sam i to – odgovorila je Nikolićeva.

Nikolićeva je potom najavila Caru da će ga prijavati policiji ukoliko joj bude prijetio.

– A sada slobodno s*ri o meni i otvori telefon, zabole me ujo. Budem li dobila neke prijetnje, pravac policija – zaprijetila je javno Aleks, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh